Det går framåt i bygget

Duktiga sambon och svärfar jobbar vidare. Nu är golvet uppbyggt igen och isolerat, golvskivor har dom fått till också. Taket är förbättrat och snart färdigisolerat. Väggarna (stockarna) har svärfar slipat av och är nu redo för målning :) Bror har dragit om strömmen, har bara några saker kvar på den punkten. Josh är så nyfiken så han vill titta in i rummet (just nu är det bara ett enda stor rum eftersom mellanvägen är borta) nästan varje dag :)
Själv pluggar jag på om vilka golv som är tåliga nog att tåla en snart 2,5-årings vilda lekar, vilka förvaringsmöjligheter som är bäst i rummen m.m. Jag längtar tills jag kan hjälpa till mer t.ex. med att måla rummen. Ska bli skönt att få två vita och trivsamma rum istället för två svarta grottor som dom har varit tidigare. Det var inga rum man ville vara länge i direkt, usch vad deppig man blev av dom. Men så blir det när rummen är mörka, belysningsmöjligheterna dåliga och det lilla ljus som kommer in genom fönstrena äts upp av det redan befintliga mörker som finns i rummen. Det ska även bli trevligt med ett varmare golv, kanske slipper det känns som att man kör ner fötterna direkt i snön när man kliver upp ur sängen på vintern.

Hittills tycker jag också att (peppar, peppar) renoveringen har gått hyfsat smärtfritt. Visst har det dykt upp problem och det finns delar (som sambo och svärfar håller på med nu och delar som kommer lite senare) som vi inte riktigt har löst ännu. Men det finns ju händiga människor i vår närhet som bara är ett samtal bort om vi kör fast. Tur att det finns såna människor :)

Ska bli skönt när allt är klart, längtar som en tok :)
Ni kan garanterat räkna med att det kommer upp före- och efterbilder sen ;)

Ha det gott!
Trackback
RSS 2.0