Ett alternativt sätt att slå in en present på

Hejsan!
Tänkte bara kika in en snabbis och ge ett tips på ett alternativt sätt att slå in en present på.
Det var nämligen så här att min bror nyligen fyllde år, hade köpt hem hans present och insåg att det presentpapper jag hade hemma inte skulle räcka. Hade iofs julklappspapper, men det kändes lite off.

Här ser ni min lösning:





Tidningspapper fick det bli! Synd bara att jag inte hann "gulna" det, för då hade jag fått fram den "gamla looken" som jag var ute efter (ett sätt att gulna papper är genom att använda te eller kaffe). Dessutom är det klimatsmart att använda tidningspapper ;) Det ni! ;)
Om ni undrar vad jag har gjort med det vita pappret så har jag bara bränt med en tändsticka längs med kanterna. Passa bara så att ni inte eldar upp allt om ni provar på det! Det är en metod jag ofta använder när jag ska göra en scrapbook eller liknande. Det blir väldigt snyggt, speciellt på brunt papper!

Vill man ha ett rosa papper till paketet så rekommenderar jag Aftonbladets sportbilaga ;) 

Förhoppningsvis kommer jag igång med pysslandet nästa månad, håll ut!

Jag har inte glömt bloggen!

Men just nu tar familjen, hemmet, jobbet och sökandet efter en ny tjänst för mkt tid. Dessutom behöver jag beställa hem lite saker för att kunna färdigställa mina projket som jag håller på med. Men tills dess att jag fått hem sakerna och fått mer tid till pysslandet så är projekten fortfarande vilande.
Hoppas att ni alla kan ha överseende :)

Ni får ha en fortsatt trevlig helg!

RSS 2.0