Så gott som klar!

Nu kan jag äntligen säga att jag är så gott som klar med trädgårdsprojektet. Det är bara sambon som ska fixa till stockarna nedtill med en borr och några armeringsjärn. Sen är det 100% klart, så skönt :)
Och inte många kr har vi lagt på projektet heller, det enda vi har betalat för är jorden och betongstjärnorna (40 kr st!). Annars har jag/vi använt presentkort (på Ösmo Plantshop för taklökarna, vi fick det i gemensam födelsedagspresent) och material som finns här hemma (stenar, plankor och stockar). Så man kan göra fint i trädgården utan att bli bankrutt ;)
 
Så här ser det ut nu, tyvärr får ni stå ut med mobilbilder även denna gång.
Ser lite fattigt ut just nu, ev. köper vi några plantor till, men förhoppningsvis sprider sig taklökarna bra sen :)
 
Sett från trappen :)
 
Närbild på en av de sex betongstjärnorna :)
 
 
Och här kommer bilder på några av taklökarna som jag har planterat :)
 
 
 
 
Många gånger har jag idiotförklarat mig själv för att jag drog i gång projektet, och det har varit ett tungt arbete också. Gräva bort ogräset och forsla bort det, hämta och bära hem drivvedsplankor från stenstranden i skogen (som vi har inpå knuten nästan), gräva fram sten och lägga dom på plats m.m. Men nu kan jag njuta av att projektet äntligen är över :) Nu ska jag sätta mig ner och äta tillsammans med min familj, för nu är jag verkligen hungrig ;)

Taklök

Jag lutar faktiskt åt att bara ha taklök i olika färger och former i sluttningen, för det är ju så snyggt!
Och iom att de växer så tätt så hoppas jag att de kan lyckas hålla ogräset borta också ;)
 
Kolla så snyggt det är!
Bild tagen via google.se
 
Tänk att ha en hel sluttning med detta, stenpartier och trädgårdsdekorationer i betong. Nu gäller det bara att få med sambon på detta också ;)

RSS 2.0