Tvättbrädan

Så mina kära vänner, då har jag avslutat ytterligare projekt. Är rätt nöjd med det.
Rubriken avslöjar att det jag har pysslat med är en gammal tvättbräda, som jag faktiskt fått av min älskade svärmor, som vet att jag älskar att göra om saker ;) Tack ännu en gång för den, hoppas att svärmor godkänner det nya utseendet ;)

Ungefär så här såg tvättbrädan ut innan, dock var min lite mer sliten och inte i lika fint skick. Bild tagen från google eftersom min kamra fick batteritorsk preciiiis när jag skulle fota. Å jag var så ivrig med att komma igång så jag orkade inte vänta tills batteriet hade laddat klart.



Det första jag gjorde var att slipa och spackla igen ett hål som satt dumt till, därefter slipade jag lite till.
Sen slängde jag på några lager vit färg, antikvit så klart. Det är en färg som jag verkligen är kär i ;)
Så här så det ut efter några omgångar med den antikvita färgen.


Sen efter detta så provade jag på tekniken decoupage för första gången, tyckte det blev helt ok för att vara första gången. För er som inte vet vad decoupage är för något så kan jag berätta att man limmar t.ex. servetter, bokmärken, presentpapper eller liknande på ett föremål med hjälp av ett speciellt lim som man penslar ut och sen penslar över objektet man har limmat fast. I det här fallet valde jag ett bokmärke i form av en ängel, en liten hylllning till min kära svärmor som ÄLSKAR änglar. Efter detta så frihandade jag dit en text som jag tyckte passade föremålet. Det är väl det jag är minst nöjd med, då jag tycker att jag inte frihandar så snyggt. Men va fan, öva måste man för att man ska kunna bli bättre.

Här kommer slutresultatet iaf. Enjoy!

Inte den bästa kvalitén, men ni ser iaf hur det ser ut.


This one is for you "kärmor" ♥


"The most memorable days usually end with the dirtiest clothes"
Var passar denna text bättre än på en tvättbräda? ;)

Alla produkter jag använde kommer som vanligt från Panduro.

Nu ska jag sminka av mig och göra min febriga son sällskap i sovrummet. God natt på er!

RSS 2.0