Ny tavla till sovrummet

När mamma och jag skulle till Hedlandet så hade jag kollat på Hedlandets FB-sida och sett att dom hade en jättefin tavla. Men tyvärr så var den slut när vi åkte dit. Men när jag kom hem så forskade jag reda på vart man annars kunde köpa den. Hittade en hemsida som sålde en plåtskylt med det motivet, så den klickade jag hem och i dag fick jag äntligen hem tavlan.
 
Och tavlan ser ut så här.
Fotot är lånat från formeli.se, via google.se
 
Det är nämligen så här att jag och sambon har en deal om att vi aldrig ska somna osams och vi ger alltid varandra en puss innan vi somnar. Därför kunde jag inte låta bli att köpa tavlan, för den hade våra namn på sig. Och den gör sig bra i vårt ljusa sovrum ;)
När vi fått ordning med våra tavlor m.m. i sovrummet så ska jag uppdatera er med några bilder.

Fynd från Hedlandet

I dag har jag och mamma haft en mysig dag på Hedlandet i Mariefred. Detta var första gången mamma var där och det verkar som om Hedlandet fick två tummar upp av henne ;)
 
Den här gången blev det mer kläder än heminredning, men detta hittade jag iaf inom kategorin heminredning :)
 
En fin plåttavla med ett bra budskap :)
 
En ny pappershållare, vår gamla var så tråkig :)
 
En förvaringslösning till sonens träklossar :)
 
Så det var det jag handlade på Hedlandet, nu ska jag sätta mig och laga lite saker med symaskinen :)
Ha en trevlig kväll!

Hedlandet i morgon!

I morgon blir det lite mor och dottermys på Hedlandet. Mamma har alltid velat åka dit och samtidigt har hon haft önskemål om lite egentid med mig. Så ja då gör vi två flugor på smällen så att säga ;)
Jag har ingen lång shoppinglista (nu hör jag hur sambon pustar ut när han läser detta), men en förvaring till sonens träklossar och några sommarplagg till sonen blir det garanterat. Som jag nämnde tidigare så åker jag dit med öppet sinne ;)
 

Betongkrukor

2009 så flyttade min älskade svärmor och hennes man i från sitt radhus i Åkers till sin nya lägenhet. Då hade jag även en liten Josh i magen, jag minns det för att Ankie (svärmor) "skällde" på mig så fort jag råkade lyfta något ;) I samband med deras flytt så fick vi otroligt många fina växter, trädgårdsdekorationer samt även två betongkrukor som de haft i sin trädgård. Betongkrukorna såg ut så här.
 
Dessa betongkrukor har jag, sen vi fick dom, "fått i uppgift" av Patrik att snygga till på något sätt. Men jag har inte fått tummen ur, tills i dag. I dag for sonen och jag in till Nynäs för att bl.a. köpa lavendel och jordgubbsplantor (önskemål från sonen, han kommer även ha ansvar för dom). För nu hade jag äntligen kommit fram till hur jag skulle gå tillväga :) Så medan sonen sov efter lunchen så började jag stålborsta av lite mossa på dom och sen slet jag fram en pensel och en färgburk och började måla.
 
Och här ser ni slutresultatet.
 
 
Sonens jordgubbsplantor har jag ställt på den gröna krukan så ev. myror inte dras till dom.
 
 
Dom är inte så vita i verkligheten, jag målade sparsamt med färgen för att ge dom en lite mer sliten look. Så betongen lyser igenom mer än vad som återges på bilderna. Men jag är iaf sjukt nöjd och det blev fint med lavendelplantorna också :) Nu får dom bara växa på sig lite i sina nya och större innerkrukor :)
 
Trevlig helg på er!

Trädgård och Hedlandet

Jag vet, jag är en dålig bloggare just nu. Men just nu ligger mitt fokus (utöver det vanliga som jobbsök och familjen) på att vårrensa här hemma och ordningställa trädgården. I går fixade jag lite med ved och släpade i väg det sista riset som vi hade på tomten. Så nu ser tomten lite mer proper ut, har bara lite löv vid uppfarten som jag ska ta hand om. Nästa steg blir att plantera potatis, morötter och gul lök i vår pallkrage. Jag ska även införskaffa jordgubbsplantor som sonen ska få ha hand om. Sen ska jag fixa med blommor och sånt för att göra tomten lite mer inbjudande :)
 
Sonen är magsjuk idag och blir troligen hemma hela veckan, så då får man väl passa på med lite trädgårdsarbete medan han sover. Det är så jag får göra om dagarna när jag är ensam hemma med sonen.
 
Sen har jag och min mamma bestämt att vi ska åka till Hedlandet nästa vecka, hon har aldrig varit där och vill gärna dit. Själv tycker jag att det är trevligt att åka dit. Har väl egentligen inte en massa som jag måste köpa, kanske några sommarplagg till sonen isf. Jag åker helt enkelt dit med ett öppet sinne ;) Men det blir ingen storhandling utan hittar jag något så kanske det får följa med hem :)
 
Nu ska jag försöka få i sjuklingen lite mat, hittills har bara lite yoghurt fått stanna i magen. Resten har bara vänt i magen på honom, mammas lilla skrutt ♥

RSS 2.0