Kvadratsmart

Jag älskar IKEA´s kampanj som heter "Kvadratsmart". Man får många bra idéer när man sitter och kikar på hemsidan. Vi som bor i ett litet hus med dåliga förvaringsmöjligheter (än så länge, vi hoppas att kunna ändra på det nästa sommar) och får tillämpa metoden "compact living" så känns kampanjen absolut intressant.

En sak som jag saknar är en plats för vår bärbara dator. I dag står den på soffbordet vilket inte är så lämpligt då vi har en son som börjar närma sig två år och som ÄLSKAR att pilla på datorn. Vet inte hur många ggr som han har aktiverat funktionen "tröga tangenter", bytt språk på tangentbordet, startat konstiga program som jag inte ens visste fanns i datorn m.m. Så i framtiden skulle jag vilja ge datorn en egen plats där den får vila från sonens flinka fingrar ;)

IKEA erbjuder nu genom kampanjen Kvadratsmart dessa lösningar (fler finns på hemsidan) som kanske kan bli intressanta för oss i framtiden.







Denna med skåp under är väldigt praktiskt för att man kan stuva under några små prylar i skåpet.




Bilder tagna från ikea.se

Väljer vi i framtiden alternativ ett så måste vi ordna någon väggförvaring för kuvert, frimärken, papper m.m. För den lösningen vi har idag kommer inte fungera i längden.

Det är lite kul att försöka klura ut lösningar till de problemområden som vi har hemma ;)
Trackback
RSS 2.0