Stickning, något för mig?

Som säkert många av er också fick uppleva, så tvingades jag att sticka på syslöjden i skolan. Jag HATADE det, största orsaken var nog att jag var helt värdelös på att sticka. Min sylärare Lotta tvingade mig att sticka en boll och en halsduk, för man skulle ju göra vissa saker för att få betyg. Resultaten var skrattretande. Det var mer hål än maskor i slutprodukterna, halsduken var milt sagt ojämn i formen. Den där bollen och halsduken åkte direkt i soporna så fort jag var klar med dem, men godkänt fick jag iaf. Tror det var sympatibetyg från Lotta.

Men för ett tag sen så surfade jag in på Panduro och hittade dessa (bläddra fram så ser ni verktygen). För första gången i livet så blev jag faktiskt lite sugen på att sticka. En mössa skulle jag vilja prova på, då jag i åratal har letat efter en snygg mössa att ha på vintern men aldrig hittat någon. Men frågan är, är det värt att köpa alltihop för att bara sticka en mössa? Kommer jag bli så biten så att jag vill sticka mer? Det är det jag får fundera på.

Men kolla på denna video, hur enkelt ser det inte ut att vara?! Sjukt ju! Som sagt lite sugen blev man ju. Får fundera lite på saken ;)

Trackback
RSS 2.0