Vår efterlängtade mediamöbel

Äntligen har vi fått hem vår mediamöbel som vi köpte för ett tag sen.
Medan jag och Josh var på BVC i går så levererades möbeln, vilken tur att sambon jobbar natt denna vecka, så han kunde ta emot den.

Tycker att det blev en rejäl skillnad, mkt ljusare och prydligare. Det bästa av allt, Josh kommer inte åt alla apparater lika lätt som innan. Vi ska bara barnsäkrar dörrar och lådor, så att lilleman inte fortsätter härja när han kommit på hur man öppnar dörrarna och vet hur man drar ut lådor.

Så här såg det ut innan.

Som ni ser så var det en katastrof innan, den här "lösningen" fick vi ärva av svärfar. Dessutom var den ena möbeln trasig så knuffade man till den så fick man vara snabb med att fånga upp tv:n innan den for ut genom fönstret. Man fick en lättare hjärtinfarkt varje gång det hände. Dessutom stod de stora högtalarna på rangliga ben, inte så barnsäkert med andra ord. Sen ser ni ju hur lätt tillgängligt allt var för Josh. Gissa hur många gånger Josh har börjat knappa på dekodern, en si så där 1000 ggr. Till sist la vi en av kökstolarna framför för att slippa rusa fram till och plocka bort Josh hela tiden.

Nu ska jag inte dra ut på det längre, nu ska ni äntligen få se hur det ser ut idag ;)

Den här bilden tog jag igår efter att min älskade sambo hade fixat klart med alla sladdar m.m. Han var så duktig ♥
För er som undrar så går fjärrkontrollssignalerna genom glaset :)

Här får ni se hur det ser ut i dagsljus :)

Sonen fick också komma med på bild, han studerade den nya möbeln samtidigt som han tittade på sitt favoritprogram. Han väntade på sin välling ;)
Om ni undrar vad det är för strasslig hög till höger så är det vårt Wii, jag ska installera det sen när Josh sover efter sin lunch ;)

I framtiden är det tänkt att vi ska byta ut vårt soffbord så det matchar mediamöbeln, men det får bli längre fram i tiden. Det är inget vi prioriterar nu.

Nej, om man skulle ta å fixa sig i ordning och plocka med tvätt :)
Trackback
RSS 2.0