Belysningen på plats & nya lådor

Då har julen städats ut här hemma och de nya fönsterlamporna är på plats :)
Så nu bjuder jag på två halvtaskiga bilder på ett av våra fönster. Jag bjuder även på en glimt av vår just nu inte så snygga trädgård ;) Men jag är iaf supernöjd med lamporna. Dock missade jag att kolla upp hur lång lampsladden var då den endast var 1,5 m, visade det sig. Våra tidigare lampor hade en sladd på 2,5-3 m. Men det fixade jag till med tre st förlängningsladdar med europakontakt :) Så var det problemet ur världen :) Kanske i framtiden kan sambon fixa längre sladdar, men denna lösning får fungera så länge :) Men de ger en skön belysning i fönstret :)
 
 
 
Vad har hänt mer på hemfronten? Jo sonen har blivit med tre små förvaringslådor från Jysk, julen har ju precis passerat plus att han fyllde 4 för bara 2 dagar sen. Stora killen! Och massor av fina leksaker fick han. Men det skapade iaf ett behov av mindre lådor där han kan lägga sina små Lego-bitar, GeoMag-magneter och annat smått :) Så jag besökte igår Jysk innan jag klev på mitt arbetspass, och hittade denna låda (mått: b 19 x l 29 x h 13cm).
 
Den är precis lagom att ha på sidohyllorna under sonens säng, där han kan ha sina små saker som lätt försvinner bland de andra leksakerna i de stora lådorna. Jag köpte två stycken, men insåg i går att det fanns behov av en till. Så idag köpte jag en till. Lika bra att passa på då de just nu kostar endast 25 kr :) Som hittat! :) Jag har även märkt upp locken så sonen kan se vad som ska ligga i lådorna, vilket underlättar vid städningen :) Ordning och reda är det nu i sonens rum, trots att det har till kommit en massa saker så märker man inte av det särskilt mkt :) Det underlättar att rensa bland sakerna och att organisera om lite med jämna mellanrum :)

Nu mot sängen! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0